MIELI blogi & lehti

MIELI blogi ja lehti tarjoavat sinulle kiinnostavaa, hyödyllistä ja ajankohtaista luettavaa NLP:stä ja siihen liittyvistä teemoista. Tutustu lehden makupaloihin, blogiin ja MIELI-harkkoihin!

MIELI-blogissa on uutta mielekästä ja kiinnostavaa lukemista joka kuukausi.

MIELI-blogiin saa saa tarjota sisällöksi mielekkäitä kirjoituksia, jotka ovat sataprosenttisesti NLP:tä, joissa sovelletaan NLP:tä tai ne sivuavat NLP:tä tai muita ajankohtaisia aiheita, joiden ajattelet kiinnostavan heitä, jotka ovat NLP:stä kiinnostuneita.

Lähetä ideasi tai valmis tekstisi tarjolle mieli@nlpyhdistys.fi tai soita 040 544 5550/Tarja Törmänen, ajatellaan mielellään asiaa myös yhdessä!

Mikä MIELI?

MIELI-lehti on Suomen luetuin ja suosituin NLP-lehti, jonka kautta tavoitat NLP:stä kiinnostuneet. Lehdestä löytyy MIELENkiintoista luettavaa niin NLP:tä ammatikseen hyödyntäville NLP-osaajille kuin NLP:stä vasta innostuneille “aloittelijoillekin”.

MIELI-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen saavat kotiinkannettuna kaikki Suomen NLP-yhdistyksen jäsenet. Lehti on lisäksi myynnissä Akateemisessa kirjakaupassa. Katso tarkempi ilmestymisaikataulu, ilmoitushinnat ja aineistopäivät täältä.