Jäsenille

Jäsentietojen päivittäminen

Olet saanut aktivointilinkin jäsenrekisteriin. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut, niin pääset itse tarkastelemaan ja muokkaamaan tietojasi rekisterissämme. Jos et ole saanut linkkiä tai se on vanhentunut, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan Anita Ahoseen, jasenasiat@nlpyhdistys.fi.

Helpointa jäsentiedot on päivittää suoraan jäsentietorekisteriin tästä.
Toki tietojen päivitys onnistuu myös perinteisellä tavalla; laita meiliä Anitalle ja hän päivittää ne puolestasi. Jos esimerkiksi haluat laskutustietoihin esim. yrityksesi tiedot,niin ilmoita siitä Anitalle.
Anita vastaa mielellään kaikkiin jäsenrekisteriä koskeviin kysymyksiin.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu / vuosi on 50 euroa. Jäsenyys on jatkuva. HUOMIO! Jos liityt jäseneksi nyt, on loppuvuoden 2016 jäsenyyden hinta (1.8.-31.12.2016) on 25 euroa – jäsenenä saat kaksi MIELI-lehteä kotiinkannettuja sekä osallistut maksutta mm. mielenkiintoisiin NLP Iltoihin.

Jäsenvastaavan yhteystiedot

Jäseniä palvelee yhdistyksen jäsenvastaava